Slipp kreativiteten løs med glassvegger

Velger man glass åpner man opp for kreative og trendy uttrykk.

Glassvegger blir stadig mer populært i kontormiljøer. Dersom man sliter med mørke og trange lokaler, vil glassvegger slippe inn langt mer lys, åpne opp og binde rommene sammen. Rommene skilles av, mens du ikke mister romfølelse og lys. Gjennomsiktighet bidrar til følelse av aktivitet og dynamikk, og man slipper døde korridorer. Glassvegger kan frostes/silketrykkes for å hindre innsyn, men allikevel beholde det nødvendige lyset.

 

Skap ditt eget design

Velger man glass åpner man opp for kreative og trendy uttrykk. Med silketrykket/foliert glass kan du få personlig design og ditt helt eget uttrykk på kontormiljøet. Fra å være en kjedelig vegg kan kontorlandskapet bli et kunstverk som stadig endres når dører åpnes og lukkes.

Eller hva med å bruke glassveggene som tavler under møter? Med flytende kritt gir du alle vegger nye funksjoner, enten det er huskelister eller en velkomsthilsen. Eller kanskje dagens meny i kantina? En gjestebok på veggen? Det er kun kreativiteten som setter grenser…

Flytende kritt får du i de fleste hobbybutikker. Skriften er lett å vaske bort med en fuktig klut.

 

Glass ødelegger ikke helhetsinntrykket.

Glass er glass, og enten du trenger enkelte rom med støydemping, eller rom med brannsikring, trenger det ikke være på bekostning av interiørdesignet. Brannsikkert glass og glass med støydemping kan fås i samme design som ordinært glass, og ødelegger dermed ikke helhetsinntrykket.

 

Ivareta sikkerheten

Det er påbudt å bruke sikkerhetsglass der mennesker ferdes, og vi anbefaler derfor herdet laminert glass til en helglassløsning. Dersom du skulle være uheldig og knuse glasset, vil bitene granulere og henge sammen. Slik blir sjansen for personskader minimal.

 

OABM er en av få forhandlere som fører produkter fra begge de største produsentene av glassvegger, DEKO og Triplan. Se vårt store utvalg her. Kontakt oss gjerne hvis du lurer på noe.