Grensen 17 – Spoon agency

Spoon er et prisvinnende byrå som jobber i krysningspunktet mellom journalistikk og markedsføring. Kjernen i deres arbeid er å skape forandring gjennom god historiefortelling og treffsikker distribusjon.

Vi gjennomførte et spennende renovasjonsprosjekt for Spoon i samarbeid med Kubik, der vi omgjorde en kjeller til en fullverdig og funksjonell etasje. Målet med prosjektet var å skape et inspirerende arbeidsmiljø og utnytte potensialet i kjellerområdet til å imøtekomme Spoons behov for ulike funksjonelle rom.

 

En av de viktigste oppgavene var å bygge møterom som kunne tilby et behagelig og effektivt møtemiljø for Spoons team. Vi skapte en atmosfære som var komfortabel og representativ for bedriftens profil. Rommene ble designet med tanke på funksjonalitet, samtidig som vi la vekt på estetikk og atmosfære for å skape en inspirerende arbeidsomgivelse.

Hele renovasjonsprosessen ble gjennomført med stor omtanke for Spoon sin identitet og behov. Vi brukte nøye utvalgte materialer og farger som harmoniserte med bedriftens merkevare, samtidig som vi sikret funksjonalitet og brukervennlighet.

Vi laget også et tenke- og inspirasjonsrom, et sted der ansatte kunne hente inspirasjon og utforske nye idéer. Det ble skapt en atmosfære som oppfordret til refleksjon og utforsking, og som ga de ansatte en mulighet til å tenke utenfor boksen og finne nye løsninger.

I tillegg til møterommene ønsket Spoon også et matstudio som kunne brukes til fotoshoots og kulinariske prosjekter.

I samarbeid med kubik.no

Interessert i å vite mer?

KONTAKT OSS