Skap stemning med fargede himlinger

Hvem har sagt at taket må være hvitt? Flere og flere interiørarkitekter får øynene opp for fargede himlinger.

Flere og flere velger å bruke en interiørarkitekt for å gjøre kontorlandskapene delikate og unike. Likevel ser vi at taket ofte er «glemt» selv om det har en akkurat like stor flate som det gulvet har. Ja, det har fått et obligatorisk strøk med hvitmaling, men ellers er taket glemt i helheten.

For hvem har sagt at taket må være hvitt? Ved å fargelegge taket skaper du en mye større grad av helhet i designet, og en helt ny romfølelse og atmosfære som de ansatte vil sette pris på. Taket bør inkluderes i planleggingen, og med dagens utvalg av fargede himlinger er det absolutt lov å tenke kreativt.

Flere og flere interiørarkitekter får øynene opp for fargede himlinger, og trenden er nå at man i større grad går bort fra tradisjonelle takfarger som gråhvit og beige, og over på mer spennende farger som tar interiørdesignet et steg videre.

Det kan være lurt å tenke takfarge ut ifra rommets funksjon. Farger skaper stemning, og velg derfor farger som underbygger den stemningen du ønsker. I rom hvor takhøyden er stor, vil det oppleves lunere hvis taket er i en mørkere farge, mens lyse tak gjør at avstanden mellom tak og gulv oppleves større. Ønsker man at kontormiljøet skal være trendy og energigivende, velger man kanskje en kanskje en farge som gir en spennende effekt.

Er du en av dem som absolutt ønsker et hvitt tak, sørg for å velge en fargetone som passer til veggfargen. Har du et tak som er kritthvitt, vil en vegg i fargen «Bomull» fremstå som svært gul.

OABM har et stort utvalg av himlinger og vi kan levere himlinger i de fleste farger. Dette gir deg mulighet til å skape akkurat det uttrykket du ønsker. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om fargede himlinger og pris.