Om oss

Oslo Akershus Bygg og Montasje (OABM) er spesialisert på rehabilitering av næringsbygg, særlig montering av glassvegger og andre produkter som effektiviserer arbeidsplassen, men vi kan også ta ansvar for mer omfattende prosjekter. Vår kundekrets består hovedsakelig av velkjente eiendomsselskaper og store entreprenører. Vi har imidlertid siden oppstart bygd alt fra villahus til treningssentre.

De fleste av våre kunder oppsøker oss, og de fleste kommer tilbake. Det er fordi vi utmerker oss i å overholde avtalt tid og pris, og vi kommuniserer med kunden gjennom hele prosjektet. Med effektive og gode leverandører får vi produkter til avtalt tidspunkt, som betyr rask responstid og besparelser for kunder med stram timeplan. Vi beskrives som usedvanlig lette å samarbeide med!

OABM holder til i Lørenskog. Firmaet ble stiftet i 2010 av Søren Feldborg og Trond Funderud, som i dag eier og driver selskapet. Pr. januar 2015 har vi 12 ansatte.

Blant våre kunder er:

- Aker Eiendomsdrift AS
- Veidekke AS
- Betonmast AS
- Varden Entreprenør AS
- Sektor Eiendom AS
- Nordea ASA
- Responz Entreprenør AS
- ESO Entreprenør AS

Solid partner

OABM omsatte i 2014 for 29,5 MNOK, med et overskudd på 3,3 MNOK. Firmaet er i sterk vekst, med jevn økning i både omsetning og lønnsomhet siden oppstarten i 2010. Vi er dermed en trygg partner for våre kunder og samarbeidspartnere. OABM ble kåret til Gasellebedrift i 2014. Vi har sentral godkjenning og er medlem i StartBank.

Vi har utviklet et nettverk av samarbeidende bedrifter, som gjør det mulig å gjennomføre omfattende engasjement.

Her er noen av våre oftest benyttede partnere:

Entreprenører
- Memo Elektro AS
- Energima AS
- Elvestad bygg belegg AS
- Bygg og borr AS
- Normann flis AS
- EM rørlegger AS
- Malermester Knutsen AS

Prosjekterende
- Peton Andresen AS Architects MNAL
- N1 Arkitekter MNAL
- Andresen arkitekter AS
- Kubik Interiørarkitekter AS